Pripreme Kranjska gora

988

Članovi kluba "Matija Ljubek" boravili su od 4.-10.1.2015. u Kranjskoj gori, točnije Olimpijskom centru Planica, već tradicionalnoj zimskoj odrednici kajakaša našeg kluba.

Na pripremama je bilo 6 sportaša: Anamaria Govorčinović, Jakov Radošević, Bruno Kumpez, Luka Marijić, Marko Perać Kovač te Pavle Pavišić, u pratnji trenera Nikice Ljubeka i Aleksandra Kneževića.
Svakodnevno su sportaši imali 3 treninga, 2 skijaška te jedan u teretani. Skijaškim trčanjem dnevno su "odvalili" oko 35 kilometara, a oni spremniji i više.

Navečer su se obično opuštali u dvorani, igrajući nogomet, košarku ili stolni tenis. Pripreme su bile naporne, ali i ugodne, sa puno lijepih i zabavnih trenutaka, koji su još više uljepšali padovi onih koji su po prvi puta stali na skije. Nakon odrađenih zimskih pripreme, kreće se sa veslanjem ako vremenske prilike to omoguće.

Prvo natjecanje ove sezone bit će, kao i ranijih godina, Državno prvenstvo u maratonu za juniore i seniore, te tamo očekujemo mnogo dobrih rezultata i medalja.