Vijesti


Državno prvenstvo Hrvatske 2015

drzavno_prvenst_tUhfL
3275

Na zagrebačkom Jarunu održano je još jedno Prvenstvo Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama koje je trajalo od petka 31.7 do nedjelje 2.8. 2015.

Klub " Matija Ljubek" iako vidno u manjem broju nego prijašnjih godina treći je klub u državni u kategoriji juniora, ispred juniora Olimpika te Marsonije iz Slavonskog Broda, te je također treći klub i u kategoriji seniora ispred Olimpika iz Slavonskog Broda i Belišća.

Klub je predstavljalo ...


Svjetski kup u maratonu, Brandenburg (GER) 2015.

svjetski_kup_u__6CQJ7
1807

U Njemačkom Brandenburgu održan je od 1.-2.8. 2015 svjetski kup u maratonu.

Hrvatsku su predstavljali Nikica Ljubek i Bruno Kumpez, oba člana našeg kluba.
Natjecali su se u dvije discipline, kratkoj od 3.6 km, i pravoj maratonskoj dionici od 26,1 km.

Nikica Ljubek oba puta osvojio je BRONČANE medalje, zaostavši za pobjednikom svega nekoliko sekundi, dok je junior Bruno Kumpez u starijoj kategoriji, onoj za seniore osvojio oba puta 6 mjesto!

N...


Povijesan uspjeh juniorskih reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu!

povijesan_uspje_5NbfG
1957

U razdoblju od 23.07-26.07. u Montemor o Velho (POR) održano je Svjetsko juniorsko i U23 prvenstvo.
Hrvatsku su predstavljala 2 sportaša: Anamaria Govorčinović (KKK „ Matija Ljubek“ ) i Antun Novaković (KKK „ Olimpik“) u pratnji trenera Aleksandra Kneževića (KKK „ Matija Ljubek“ ), Miroslava Lipovca i Vedrana Božića (KKK „ Olimpik“) te su ostvarili zapažene uspjehe koji ulaze u samu povijest hrvatskog kajakaštva.
...


Bruno Kumpez viceprvak Europe u maratonu!

bruno_kumpez_vi_9cDWV
2702

U razdoblju od 3.07-5.07. održano je Europsko prvenstvo u maratonu na Slovenskom jezeru Bohinj.
Hrvatsku reprezentaciju predstavljali su kanuisti Nikica Ljubek i Bruno Kumpez (KKK „Matija Ljubek“), kajakašica Brigita Bakić (KKK „Olimpik“) , kajakaši Jakov Radošević (KKK „Matija Ljubek“), Frane Buljan (KKK „Jarun“), Filip Tomas (KKK „Olimpik“) te veteran Željko Rogić (KKK „Jarun“) u pretnji ...


Međunarodna regata, Auronzo Di Cadore (ITA) 2015

Nema slike
1796

U razdoblju od 26.-28.06 hrvatska reprezentacija u sastavu:
Jakov Radošević i Pavle Pavišić (KKK " Matija Ljubek"), Buljan Frane (KKK " Jarun"), Filip Tomas (KKK " Olimpik"), Ivan Orešković i Marko Jelkić (KKK " Belišće"), nastupila je na jakoj međunarodnoj regati u talijanskom Auronzo Di Cadore, u pratnji trenera Aleksandra Kneževića (KKK " Matija Ljubek").
Sportaši su osvojili ukupno 3 ...


Kajakaški kamp Skradin 2015.

Nema slike
1790

Poštovani prijatelji sporta,u privitku donosimo  dokumentaciju za organizaciju i provedbu kajakaškog kampa, koji će se od 17. do 23. lipnja 2015. godine održati u Skradinu.Plan i program rada prilagođen je dobnim kategorijama polaznika,
funkcionalno motoričkim sposobnostima i zdravstvenom statusu svakog
polaznika.Sportski programi provode se u svim tipovima mirnovodaških i divljevodaških čamcima i seat on top čamcima za potpune početnik...