Vijesti


Otvoreno prvenstvo grada Zagreba i Memorijalna utrka " Matija Ljubek"

otvoreno_prvens_kwL4y
2916

Završeno je još jedno Otvoreno prvenstvo grada Zagreba i Memorijal " Matija Ljubek".

Natjecanje se održalo 30. 05.2015, a prisustvovalo je ukupno 22 kluba, među kojima su osim onih iz Lijepe naše bili i klubovi iz Bosne i
Hercegovine, Slovenije, Mađarske i Austrije.

Naš klub predstavljalo je ukupno 12 sportaša, od kojih je najuspješniji bio kanuist Bruno Kumpez sa osvojenih 3 zlatne i 2 brončane medalje. 
<...


Međunarodna regata Slavonski Brod

Nema slike
1933

10. 05.2015 održana je, još jednu godinu u nizu, međunarodna regata u Slavonskom Brodu koju organizira domaćin KKK " Marsonia".
Na regati je sudjelovalo ukupno 12 klubova iz cijele Hrvatske te pojedini klubovi iz susjedne Srbije.
KKK " Matija Ljubek" predstavljalo je 7 sportaša: Bruno Kumpez, Jakov Radošević, Pavle Pavišić, Luka Marijić, Luka Mujkić, Vid Radošević te trener Aleksandar Knežević, koji se ovoga puta na&sc...


Međunarodna regata, MANTOVA (ITA)

Nema slike
1978

U 10.-12. travnja 2015., mlada reprezentacija Hrvatske nastupala je na međunarodnom natjecanju u talijanskom gradu Mantovi, na koje je dolazak potvrdilo preko 1000 sportaša ih mnogih zemalja diljem Europe. Hrvatsku su na ovoj doista jakoj regati predstavljali: kajakaši Jakov Radošević (KKK "Matija Ljubek"), Frane Buljan (KKK "Jarun"), Antun Novaković (KKK "Olimpik"), Dino Magušić (KKK "Belišće"), djevojke Anamaria...


Prvenstvo Hrvatske u maratonu, 2015.

prvenstvo_hrvat_BYn29
2433

28.03.2015. na Zagrebačkome Jarunu održano je prvo natjecanje ove sezone i to Prvenstvo Hrvatske u maratonu, na kojem su nastupili kajakaši i kanuisti iz 6 klubova diljem Lijepe naše.
Održane su utrke u kategorijama juniora koji su veslali 15 km, te seniora koji su veslali 20 km. Kajak kanu klub „Matija Ljubek“ imao je ukupno 15 predstavnika raspoređenih u 9 disciplina koliko ih je i održano.

Sportaši su osvojili ukupno 9 medalja, od t...


Umro Laszlo Hingl, trener Matije Ljubeka

umro_laszlo_hin_QiiKz
2093

Tužan događaj za kajakaški svijet! U Szegedu je proteklog vikenda u 70. godini preminuo jedan od najboljih svjetskih kanuističkih trenera Laszlo Hingl (rođen 1945. godine) koji je, pored brojnih mađarskih, bio trener i našem najboljem kanuisti svih vremena Matiji Ljubeku.

Nakon uspješne natjecateljske karijere, u kojoj je osvojio naslov europskog i svjetskog doprvaka u kanuu dvokleku na 10.000 metara, Laszlo Hingl se 70-ih godina prošlog stoljeća pos...


Pripreme Kranjska gora

pripreme_kranjs_lgeTt
1749

Članovi kluba "Matija Ljubek" boravili su od 4.-10.1.2015. u Kranjskoj gori, točnije Olimpijskom centru Planica, već tradicionalnoj zimskoj odrednici kajakaša našeg kluba.

Na pripremama je bilo 6 sportaša: Anamaria Govorčinović, Jakov Radošević, Bruno Kumpez, Luka Marijić, Marko Perać Kovač te Pavle Pavišić, u pratnji trenera Nikice Ljubeka i Aleksandra Kneževića.
Svakodnevno su sportaši imali 3 treninga, 2 skija&sca...